Header_Bezinning

De opbrengst

Aan het eind van de tweedaagse heb je contact gemaakt met jouw visie en kan je meer woorden geven aan de manier waarop jij (nog meer) wilt werken en leven. Je hebt zicht op de dimensies in jouw kompas en hoe je bewust regie kan en wilt nemen in jouw werk en leven. Je leert hoe je ingevingen kunt registreren tijdens het werk en ook daarbuiten. Hoe je deze vangt en een plek geeft in jouw dag. Je ontrafelt waar jouw creativiteit over gaat. Wat kracht en succes voor jou betekenen en wat jij wilt toevoegen en creëren, daar waar jij bent. Een groot deel van deze bekwaamheden heb je al binnen jouw bereik. Het vraagt aandacht en reflectietijd om dit bewust te ervaren en om deze kwaliteiten in te zetten. Vandaar dit aanbod.

Wij bieden een plek waar je in de gelegenheid bent om diepere lagen in jezelf te ontdekken en te ontrafelen. Om van daaruit te gaan creëren en te gaan vormen. Zodoende kun je meer regie nemen van binnenuit.

De opzet

In de twee dagen reizen we langs verschillende stadia in jouw bewustzijn rondom je werk. Je start een innerlijke reis door te vertragen. Je vindt verdieping door nieuwe inzichten en inspiraties die je opdoet. Van daaruit onderzoek je wat je wilt vernieuwen in jouw werkpraktijk en hoe je hier meer regie kunt pakken.

We werken op een rustige plek en maken deels gebruik van inspiratie uit de natuur. We werken met vormen die jouw bezinning ondersteunen, deels met de groep, en deels afgestemd op jouw behoefte. Het programma heeft een basis in filosofie, psychologie en spirituele inspiratiebronnen. We werken met vertragende en verdiepende gesprekken en oefeningen om het scherpen van je aandacht, het werkelijk luisteren en je waarnemingsvermogen verder te brengen. Zodat je, in volledige afstemming met jezelf, leiderschap kunt tonen. Naar jezelf én naar anderen. We werken in de bekende lagen van jezelf, op zo’n manier dat je jezelf anders ontmoet. En we werken in de meer onbekende lagen van jezelf, opdat je vol in je kracht kunt staan.

Praktische info

Data

do. 17 juni 2021
vr. 18 juni 2021
van 9.30 – 17.30 uur
(twee losse dagen)

Locatie

De Weere

Prijzen

€ 450, – voor zelfstandigen
€ 650,- als je werkgever betaalt
(prijzen zijn btw-vrij)

De kosten voor koffie/thee/lunch
worden apart berekend.

We houden rekening met eventuele Corona-maatregelen, en werken indien nodig in online- of hybride vormen.