Header_365

De opbrengst

Aan het eind van dit programma heb je jouw visie doorleefd en verwoord over hoe jij wilt werken en leven. Je hebt zicht op de dimensies in jouw kompas en hoe je bewust kan en wilt leidinggeven. Je weet jouw inspiraties te vertalen naar concrete vorm met aandacht voor wat jij daarin belangrijk vindt. Je leert hoe je dat doet. Hoe je ingevingen kunt registreren tijdens het werk en ook daarbuiten. Hoe je deze vangt en een plek geeft in je manifestatie in jouw dag. Je ontrafelt waar jouw creativiteit over gaat. Wat kracht en succes voor jou betekenen en wat jij wilt toevoegen en creëren, daar waar jij bent.

Een groot deel van deze bekwaamheden heb je al binnen jouw bereik. Het vraagt aandacht en reflectietijd om dit bewust te ervaren en om deze kwaliteiten in te zetten. Vandaar dit programma.

Wij bieden een plek waar je in de gelegenheid bent om diepere lagen in jezelf te ontdekken en te ontrafelen. Om van daaruit te gaan creëren en te gaan vormen. Zodoende ontwikkel je een verdieping in jouw leiderschap.

De opzet

Het programma beslaat een periode van een jaar. De bijeenkomsten markeren verschillende stadia in bewustzijn rondom jouw leiderschap. Je start een innerlijke reis door te vertragen. Je vindt verdieping door nieuwe inzichten en inspiraties die je opdoet. Van daaruit onderzoek je wat je wilt vernieuwen in jouw leiderschap.

We werken op een rustige plek in de natuur en deels ook in en met de inspiratie van de natuur. We werken met vormen die jouw reis ondersteunen, deels met de groep, en deels afgestemd op jouw behoefte. Het programma heeft een basis in filosofie, psychologie en spirituele inspiratiebronnen. We werken met vertragende en verdiepende gesprekken en oefeningen om het scherpen van je aandacht, het werkelijk luisteren en je waarnemingsvermogen verder te brengen. Zodat je, in volledige afstemming met jezelf, leiderschap kunt tonen. Naar jezelf én naar anderen. We werken in de bekende lagen van jezelf, op zo’n manier dat je jezelf anders ontmoet. En we werken in de meer onbekende lagen van jezelf, opdat je vol in je kracht kunt staan.

1. Vertragen:

We starten met een 2-daagse bijeenkomst op een rustige plek waarbij het verkennen en vertragen centraal staat. Je staat stil bij jouw verlangens, wensen en ambities. Wat drijft jou ten diepste? Tijdens deze bijeenkomst leg je een fundament voor jouw programma in bewust leiderschap.

2. Verdiepen:

Na een periode van 6 weken volgt een 24 uurs-sessie (van 16u-16u de volgende dag). Deze bijeenkomst biedt ruimte om te verdiepen. Je staat stil bij jouw tussentijdse ervaringen en je verkent nieuwe, diepere lagen die raken aan jouw leiderschap. Je staat stil bij jouw remmingen, obstakels en bij jouw kwaliteiten en kracht.

3. Vernieuwen:

In de derde bijeenkomst, ook een 24 uurs-sessie, staat persoonlijk vernieuwen in de aandacht. Je wordt uitgedaagd om taal te geven aan je eigen ideeën en inzichten. Zodoende ontdek je samen met anderen waar jouw vernieuwingsvraag over gaat. Je werkt aan je manifestatiekracht en krijgt tools aangereikt om jezelf hierin te versterken.

4. Verbinden:

In de vierde bijeenkomst van een dag plus een deel van de avond staat het verbinden met anderen centraal. Na aandacht voor je innerlijke kompas, richt je je in deze fase meer expliciet op de verbinding met anderen en wat jij middels jouw leiderschap te geven hebt.

5. Verankeren:

De vijfde bijeenkomst, staat het verankeren centraal. Verankeren gaat over het verstevigen en het inbedden van je ontwikkeling en stappen in je denken en doen. Hierbij past dat je kijkt naar vragen als: Waar ervaar je progressie? En welke hobbels of hardnekkige patronen ontdek je die een diepere verankering nu nog in de weg zitten?

6. Verzilveren:

Deze laatste bijeenkomst van een dag biedt je de gelegenheid om met elkaar te vieren welke stappen je in jouw bewust leiderschap gezet hebt. Door te vieren en te markeren bereid je jezelf voor op een periode van verder verzilveren en uitbouwen wat je hebt verworven.

Tussentijds ontmoet je groepsgenoten in een duo-gesprek en reflecteer en experimenteer je in kleine groepen.

Praktische info

Intake

via Zoom of live

Data

bij voldoende belangstelling

Locatie

volgt

Verblijfskosten

informatie volgt

We houden rekening met eventuele Corona-maatregelen, en werken indien nodig in online- of hybride vormen.